Farewell Katanya…

last week dapat jemputan dari company lama aku tuh.
katanya ada wat majlis farewell sempena pemergian aku.
sokayyy la, menghormati majlis aku pegi je la.
walaupun kata majlis start kul 12.30 tengah hari.
ujung-ujung kul 1.15 baru start ucapan bagai segala.

i had this. nasi putih. ada ayam, ada daging.
sup fishball, air siren = sirap campur oren.
buah tembikai dan cupcakes yang setappp…

antara insan yang paling akan aku rindui.
kak ejan. terbaik yang pernah aku kenali.
member bergosip, bersok sek dan berpot pet.
kira kalau aku meroyan sakit hati menyampah ke hapa dengan sesapa, pada kak ejan nie la aku mengadu domba.
me love u kakak..

dan juga ini 2 orang budak sengal.
remember & naza.

dan untuk kak zu, selamat lah anda di situ yer…
selamatlah anda menempuh segala dugaan dan cabaran eh..
so apa yang kita talk talk hari tu, jadikan lah pedoman cewahhh…
heee good luck eh kak zu 🙂

dan dari semua-semua, tempat nie akan paling aku rindui oh.
surau kecik hasil pembikinan sham yang sudah selamat di lancaster sana.
tempat aku baring-baring bila sakit kepala.
tempat aku tidur waktu bulan puasa.
dan tempat aku bertaubat menghapus dosa. heee….

bye bye MyC****.
korang korang yang menyombong tu, A M K? takdakk..
i dah selesa di tempat baru ini wokk!

10 thoughts on “Farewell Katanya…

  1. mya..kak zu..semua dah selamat pindah… aku je lah yg masih mencari2 tempat huhuhu 😀 boring dah 8 thn kat tmpt yg sama…. ;(

Comments are closed.