Encik Z Dan Hokinya

beberapa bulan nie memang encik z dok involved dengan hoki liga KL.
tapi sepanjang game dia, tak penah sekalik pun aku nonton dia main.
yang dolu dolu aku nonton tu semua pun friendly game.
yang game bebetul nie memang aku tak penah turun sekalik pun.
ntah ler aku pun tatawu napa..
namo ganggu konsentrasi dia kot..
ye la kang aku sorak sorak tepi padang kang, tertekan plak dia nak main.
‘bini sapa la yang over bersorak nie. ujung ujung kalah’
so aku sokong dalam hati je la yer…

oleh sebab last week merupakan game dia yang terakhir untuk liga KL nie, so gagah aku pergi. dia sampai pun dah lambat sebab before that dia ada event di hotel MO sana.
tapi dapat gak la main 20 minit last tuh.
seperti yang dijangka. kalah. sob sob sob….
tapi takpe, semangat tu yang penting kan kan kan…

aku tak boleh blaa betul lah tengok encik z pakai baju sukan kayak gini.
nak nak pas main hoki ke, bola ke… cam eueuueueuueu suka dengan bau badan dia. bau peluh peluh tu cam ah ah ah ah gitu…
tapi hari tu bendera jepun mak naik nyahh…
so kenot ehem ehem… gagagaggaga…

insyaAllah bulan doblas nie team encik z akan main di penang sana.
tak sabar oh nak nengok encik z main hoki dan aku pun leh coti coti sama 🙂

2 thoughts on “Encik Z Dan Hokinya

Comments are closed.