Anak Tudung Fauziah Ahmad Daud

hari tu baca VP ada tulis tanya pasal sapa nak beli anak tudung hitam.
kalau ko memang pembaca tegar blog dia, mesti tau yang dia skang sudah ada bisnes bisnes tudung.
pastu siap dia buat tutorial kat youtube lagi.
bila nengok anak tudung tu aku rasa macam suka plak.
sebab kelihatannya praktikal.

so aku order 2 helai. satu memang niat nak bagi kaklong.
satu untuk diri ku sendiri.
yer yer walaupun aku tak bertudung tapi tak salahkan kalau aku beli anak tudung dan tudung segala nie?
kalau ko nak kata salah jugak. tak tau ler aku nak kata apa.

dah kautim kautim semua ngan VP, bank in duit, dan beberapa hari terus dapat anak tudung hitam itu.
dia kepil sekali business card dia.
somell fink fink karer.
tetiba aku pun rasa cam nak buat business card jugak la. heee…

nak pakai begini pun boleh.
tapi kalau ko kepala kecik ok la..
kalau kepala sebesar helmet macam haku, tak molek yer anak-anak.

sekali kena fire ngan encik z.
tutup rambut tapi dada terdedah.
terus rasa nak buat buat pengsan kat situ jugak. nyehh..

tapi cara sebenar pemakaian anak tudung hitam ini ialah seperti dibawah.
ko sarung jer terus atas kepala.
hah pastu ko pakai la tudung apa yang ko nak.
dalam youtube tu VP pakai seledang lilit lilit.

kat label bawah tu tulis fauziah ahmad daud.
wah. maknanya anak tudung hitam nie produk hasilan dia la eh..
sehelai berharga RM17.
aku taktaula VP ada jual lagi ke tak.
ko nak tau, ko tanya VP eh…

6 thoughts on “Anak Tudung Fauziah Ahmad Daud

Comments are closed.