Air Tembikai Terbaik

tetengah hari nie, kalau dapat minum air tembikai pun setapp kan…
sebut pasal air tembikai kan, aku nak share air tembikai terbaik pernah aku minum.
tempatnya adalah di restoran cha cham di rampai business park sana.
ko yang duduk area wangsa maju/setapak/setiawangsa haruslah tau rampai business park ini di mana.
kalau taktau, sila buang daerah.

memang sekarang balik kerja je aku ngan encik z terjah makan sini jer.
pilihan banyak dan murah murah piula.
dan every time datang pun mesti aku mintak air tembikai nie.
dan setakat nie memang tak pernah mengecewakan.
memang manis dan lazat berkrim disukai aku.

selalu kan kadang-kadang air tembikai nie jadi masam.
sebab buah dah lebam yer dok..
tapi kat cha cham nie memang sentiasa manis..

so kepada penggemar minuman air tembikai, kalau ada masa terjah terjah sini dan cubalah sendiri yer.
tapi kan… mama kata orang perempuan tak elok minum air tembikai.
sebab kesannya pada vagina dan peranakan kita.
yer meh???

14 thoughts on “Air Tembikai Terbaik

  1. wahh.. nasib sy duk ampang, jauh sikittt.. x kna buang daerah kan?? hehe… nmpak lazat lah air tembikau ittiew… tp slalu gk dengar, pompuan xleh bnyk nau makan/minum mende yg sejok sbb yg cik mya ckp tu la, ehehe…

    salam knalan πŸ™‚

Comments are closed.