Sambungan Bergediks Di Luar Pintu

berpeluh-peluh ok nak upload gambar-gambar nikah outdoor nie semua..
sambil upload sambil menangis mengeluh tarik rambut sebab tension..
ekekkeke…

ok sambung.


: : main baling baling songkok yer ko encik z : :


: : lompat sambil mengcontrol diri. kain tu ketat koo.. mau terkoyak plak nanti : :


: : shafiqgani yang mengsponsor video rakaman masa akad nikah. tapi sampai sekarang aku tak dapat tengok pun video tu. tapi katanya orang sponsor kan, tak berani la aku nak tanya lebih-lebih hohoo : :


: : main cak cak di sebalik pokok yang kurus : :


: : laaaaa merajuk lagi? wth wth wth : :


: : tak merajuk ah. berlakon je tu. la la la la… besarnya punggung haku kan. nangissss : :


: : ecehh cehh cehhh cehh : :


: : merasa la ko dukung aku yang berkeberatan 61kg masa nie encik z oiii.. fadan mukerrrr : :

last but not least, 3 gambar terbaik yang aku suka bangattt..
always save the best for last.. 😉

ok akhirnya tamat sudah entry hari pernikahan aku ngan encik z.
aku nikah ngan encik z pada 5 disember 2009 yang lepas yer anak-anak..
dan pada yang tanya-tanya aku dah pregnant ke belum tu, buat masa nie belum ada rezeki lagi… okey?

dan pada sesiapa yang berminat nak guna khidmat photography & videography shafiqgani nie, boleh contact gi SINI atau contact je dia 012 2857787.
aku ada buat entry pasal bisnes dia nie kat SINI
sebut je kata ko nie kawan aku, normaya. ok?

6 thoughts on “Sambungan Bergediks Di Luar Pintu

Comments are closed.