Sakit Kepala, Sakit Kepala, Sakit Kepala

aku kat taiping nie.
sampai sini kul 1.30 pagi semalam.
gerak dari KL kul 8 malam. encik z lalu belakang, lalu sungai buloh nun.
tapi tak tau la apa kes nya malam tadi, jalan jem menggila.
aku saspek ada eksiden sebab ada ambulans bagai.

pastu aku sudah tertidur sebab kepala aku dia punya berdenyut.
perghhh rasa macam nak meletup.
actually dari petang lepas habis birthday party yaya tu lagi dah nyit nyit nyit.
entry birthday party yaya tu later later la yerr..
adoiii banyak lagi la entry aku tertunggak tertonggeng nie karang.

sudahnya encik z keluar lalu mana ntah.
tapi aku terjaga kejap nengok ada signboard kepong.
tetiba ke kepong kan.. pastu baru masuk jalan duta.
aku dah tak ingat donia dah masa nie. terlena terus sampai la ke taiping.
huhuhu….

apasallah asyik sakit kepala je aku nie.
kena barah otak kah? tsktsktsktsk..
ok la, nak gi baring jap. boi.

6 thoughts on “Sakit Kepala, Sakit Kepala, Sakit Kepala

Comments are closed.