RM2.50 untuk 15 minit @ Maju Junction

kecik plak gambar kat atas nun. cer korang klik besarkan.
boleh kot. kalau tak boleh nasib laaa labuu..

last week gi maju junction. pegi kejap je pun sebab ada hal.
tu entry lain. ngam-ngam 15 minit kitorang park.
tup tup kena caj parking RM2.50.
encik z punya la rasukan ablasa. membebel tak henti-henti.

mana la aku nak tau 15 minit kena sampai RM2.50.
bukannya aku owner maju junction tu pun.
punya tak puas hati dia, snap gambar suruh aku letak kat blog.

encik maju junction, boleh tak re consider balik caj parking uolls?
mahal laaa… heh.

12 thoughts on “RM2.50 untuk 15 minit @ Maju Junction

  1. cakap pasal rate paking, aku tgh bengang ngan paking plaza damas ni
    gile ko dr kul 8.30 – 6.00pm aku kena byr RM12
    ni yg malas nk gi keje ni
    haaihhh

  2. kami sudah pernah mengalami nya… dah la masuk pakai TnG.. asalnya dalam tuh berpuluh ringgit, keluar tengok tinggal berapa ja.. congak2 rupa2nya caj parking kami kena dekat2 20 hengget ngko… masuk rasanya tak sampai satu jam

  3. gla bapak pnya la mhal..
    2 bru 15 min..
    klu sjam..
    rm10..
    cekik darah btoi..
    klu aku pn bengang..

  4. dh bertaun x g maju junction…dl pnah park situ skali…tp x hengat rege die bpe….bese g park kt luo n jln kaki g situ…heeeee tp mmg mhl la 15min jek pong kn…klu 16minit agak2 die dh caj 5 hengget x??? huuuuuuuuu

Comments are closed.