Pink Hitam Yang Menawan Hati

koperasi kat office aku nie buat jualan promosi lagi.
so hari tu ngekor kak zarina ngan suli pi sana lepas habis english class.
ada promosi kotex.
yang buat mata aku bling bling sebab kombinasi warna pink dan hitam yang begitu memikat sukma.
aterrr kotex biasanya kaler biru putih kan kan…

haa nie semua yang dijual la.
siap tulis harga promosi berapa.  normal price berapa.
kira memang harga promosi nie dapat kat sini je lah.
kalau ko beli kat luar, berangan la nak dapat murah.
ke sana ko bayar normal price gitu.

benarnya aku datang sehelai sepinggang tak bawak duit.
sib baik kak zarina offer nak pinjam duit dia dulu tak.
harus la aku nak nak nak.  rugi oh mentelaah yang dalam tin tu limited edition.
pandai plak amoi tu kata beli la beli. ini sudah mau habis.
aku yang senang terpedaya nie, apa lagi tak menyabar.

aku amik semua yang dibawah.  campur tolak bahagi tambah darab ada 42 keping semuanya.  dan cuma bayar RM21 jer.
berbaloi oh…

yang dalam tin tu sangat praktikal kalau ko travel.
takyah la nak sumbat-sumbat pad gitu jer.  boleh bawak tin tu sekalik.
yang belah kanan bawah tu plak, jadi cam drawer.
boleh susun  molek-molek.  comel kan?

tak sabar la nak period. boleh pakai pad baru.
ek eh. boleh ke statement gitu? balunnn…

18 thoughts on “Pink Hitam Yang Menawan Hati

  1. hari tu gara2 nak beli kotex luxe ni punye pasal…sampai tersilap tarikh ok…
    terpegi koop awal sehari…hahaha 😀 sekali tgk2…esok baru ada jual kotex ni aakkakakakk… punyelah mengigau nak kotex dlm tin ni hahahah 😀

  2. Smart giler dia punya packaging. Ini macam tak payah la aku nak mintak tokei kedai kasi bungkus dalam kertas surat khabar lagi. haha

Comments are closed.