Orang Ber Dot Com, Ko Pun Nak Jugak. Ujung Ujung Hausssss….

semalam ada aku memekak memekak kat facebook pasal isu blog nie.
tapi idok ler kata serverfreak bersalah ke hapa…

itu la kan.. orang lain ber dot com ko pun nak jugak.
tapi ilmu di dada bukannya banyak nau.. so ujung-ujung meratap la ko di sana gitu..

setelah membuat sessi soal jawab dengan orang serverfreak, so aku rasa sampai di sini saja lah jodoh aku dengan serverfreak.
tamatlah riwayat kesan degil… gagagaga…

tak payahlah aku cerita apa ke hal nya sebab cam panjang berjela.
dan aku pun tak koserrrr nak bercerita.
biarlah ku simpan kesedihan ini di dalam dada…

so mulai esok, aku akan update balik kat blog lama aku.
apa dah lupa blog lama aku? http://myasefia.blogspot.com
ingat nak tukar url blog, tapi cam pun tak koserrr nak pikir nama blog gak.

so, jumpalah kita di sana yer…
kisah cuti cuti aku kat KK pun aku sambung gak kat sana nun.

sekarang aku tengah fikir nak transfer semua isi kandungan entry aku kat dot com nie ke wordpress biasa. kalau sesiapa yang terror, mintak la hulur-hulurkan bantuan noo….

sekian dari saya yang menggagal lagi bersedih. sob sob sob sob…
mya aka maya aka normaya aka myasefia aka mayah sopiah

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa………………

8 thoughts on “Orang Ber Dot Com, Ko Pun Nak Jugak. Ujung Ujung Hausssss….

Comments are closed.