Lepas Nikah, Kita Memakan..

selepas selesai akad nikah dah bergambar semua tu, terus ke bawah untuk makan. walaupun dah pukul 4 lebih kann…
zass je lah..
memula memang plan nak buat cam hi tea jer.
tapi ntah macam mana, makan nasi jugak. balun.
janji ada makanan kan.. janji semua dapat makan dan kenyang.

katering nie aku amik dari SINI.
pendapat peribadi, tak begitu puas hati. huhu…
aku dah lupa la berapa aku bayar untuk katering nie..
tapi ada orang kata cam mahal. ntah ler.
aku nikah nie pun kan ala-ala last minute segala mak nenek.
tu yang main bedal je mana ada…

caca yang baru bangun tidur.
nak berkepit je ngan opahnya.

cer korang zoom kat bahagian belakang aku tu.
tetiba ada 2 orang manusia baikkkk punya membuta kat situ.
mencacatkan pemandangan je oh… potong betul. heh.
sib baik ada jocko photorapher yang haibattt yang pandai amik angle yang bagus.
gambar bawah nie bukan dari kamera jocko :p

sessi suap menyuap.
layannnnzzzz….

alololo comelnya anak aku buat muncung kayak gitu..
rindu la saat-saat dia rambut kerinting kembang gini.
yaya pasni jangan la gunting rambut dah. huhuu…

apa ajer la aku ngan mama dok membebel menceceh tu kan..
rasanya tengah dok bincang pasal nak tapau lauk bawak balik kot. ntah.

fad & encik z. yang memberikan sinar baru pada kehidupan ernie & aku.
percayalah, di sebalik mendungnya awan.. akan timbul cahaya matahari yang akan menerangi.. ewahh ewahhh… dush dushh..

sebenarnya harus ada banyak lagi gambarnya.
dari kamera jocko, payiet, encik z dan kengkawan lain.
tapi aku letak sesikit udah la yer…
janji korang paham jalan cerita sudehh…

siap ada guestbook koo… very the berangan artis kan.. hik hik…

lepas nie entry bergambar outdoor.
pastu watamat kisah nikah aku dan encik z di masjid usamah bin zaid wangsa maju.
ada masa kalu, kita sambung kisah kenduri kat taiping pulak yer.. 🙂

10 thoughts on “Lepas Nikah, Kita Memakan..

Comments are closed.