Ke Balloon Buzz GEM

ada sesapa yang dalam perancangan nak buat birthday party dak?
haaa.. kalau ada, ko leh consider kan untuk membeli belah kat balloonbuzz nie.

kodainya ada banyak cawangan.
ada kat shah alam, kota damansara, usj, ampang, bangsar & PJ.
aterr yang paling dekat dengan penempatan aku ialah ampang.
so aku ke ampang sana.
apa ke he nye yeop aku nak gi ke shah alam plak ye dok?

yang kat ampang nie letaknya di great eastern mall sana.
harganya boleh tahan jugak la. ada yang mahal, ada yang murah, ada yang sedang sedang saja.
ko pilih je la mana ko nak.

aku shopping untuk birthday yaya lorrr..
kan ke birthday yaya 16 oktober hari tu.
so dah kebetulan alang alang dia ada kat kl, so sekalian aku zasss je la wat bdae dia.

yer yer aku memang nak update, tapi tak berkesempatan la noksss..
sabauu bley. bawak-bawak bersabau…
tapi kalau nak baca review salah sorang jemputan aku, boleh gi SINI.
kemain lagi dia mengata aku.
tapi takpe, tatapppp aku sayang kamuuuu :p

eh, nak tau info lanjut pasal balloonbuzz nie, ko gi je kat website diorang nie ha. selamat berparty uolls…

10 thoughts on “Ke Balloon Buzz GEM

  1. kedai2 camni mmg susah nak cari tau. yelah nak cari yang murah2 sikit kan. benda nak beli banyak. itu hari birthday ryan saya pegi kat plaza GM tu. tapi barang tak fancy sgtlah. tapi murah.

  2. yerr aku tggu entry bday Yaya ni…
    takde entry ko, takde ler entry aku…
    gambar aku ngan ceera pun, rasanya En.Z ada snap, so silalah kemukakan supaya aku buleh cilok…

    hehehehe

Comments are closed.