Baru Seminggu…

tiba-tiba rindu kat workstation aku yang lama.
sob sob sob…
workstation aku yang lama nie memang very the privacy.
aku nak terkangkang ke, tertidur ke, ternganga ke.. memang takde sapa amik pot.
mengangkang lah kau di sana gitu.

lagi pun kat floor lama aku tu kira aku antara yang otai otai jugak la.
bebudak lain semua pun fresh fresh baru gitu.
so berani diorang nak sound aku mengangkang..

workstation baru very the terbuka open space.
lapanploh kali orang lalu lalang kat belakang haku.
tapi walau begitu, aku ada boss yang begitu baik dan sporting oh.
so markah lebih di situ. heee…

eh ko jangan salah paham kata aku tak suka tempat baru aku nie plak.
aku suka jer…
cuma macam orang kata, tempat jatuh lagi dikenang.
inikan pula tempat menganga dan mengangkang. ek eh…

P/S : sambungan entry KK nanti yo.. ada masalah teknikal sikit..

8 thoughts on “Baru Seminggu…

  1. sama la kita pun kak mya. kena transfer gak. tapi bukan seminggu. dah 2 bulan. saya terbalik ngan kak mya. work station lama tak leh ngankang. yang baru boleh. hoyee…!!
    hehehe…

Comments are closed.