2 Ribu Untuk Dot Com. Gila ke Hapa?

cakk… he he…
pepoyoss je aku nie kan…

aterrr.. tak meroyan ko bila disuruh upgrade pakej dotcom aku tu sampai ke 2ribu harganya setahun?

ko gila ke hapa serverfreak oiii.. ko ingat mak nie jutawan ke nak spend banyak gitu semata mata untuk blog yang kedaung ini…
ok masak elah katanya sebab aku punya disk space usage dah melebihi dari yang dihadkan.
fine. tu aku paham.  bila aku nak upgrade pakej, ngikut harga kat situ.. tetiba kata kena bayar 2ribu.
gila meroyan la haku.
terus call amy membebel bebel gitu gini. sib baik makcik tu memahami  nasihat aku gitu gini.

tadi berbalas balas email dengan orang serverfreak.
aku cakap aku dah tanak la guna service dorang lagi.
tup tup tak sampai beberapa minit dapat email kata, sebenarnya bukan 2ribu.
tapi rm100++ gitu je.
heyyyyy…. main main okkkkk….
aku dah siap sedih-sedih frust frust tertonggeng bagai…

pastu ikut nasihat amy, aku tanya semua in details..
kalau diorang menipu siap laaaa….
takat entry nie ditaip aku belum bayar lagi duit nak upgrade tu.
nanti-nantilah… nafsu dah menurun tau… nyampahhhhhh….

copy paste dari blog lama aku.
sapa dah baca kat sana, nasib ko la baca lagi sekalik..

tambahan :

aku dah upgrade pakej.  so dia bagi aku 100,000MB.
awasss kalau aku dipermainkan lagi. hmpfff hmpffff….

15 thoughts on “2 Ribu Untuk Dot Com. Gila ke Hapa?

  1. hoho akak bandwidth dah over limit ya? hahaha mau tak ramai pengunjung sini yoooo.. hahaha terkejut gak kak kalu dot kom sedemikian regenye.. hohohoohoh

  2. 2k.. rege patut tu(lol.. lawak jer).. hihihi.. bila usage bertambah.. bandwidth bertambah.. fee yg kena dibayar pun makin bertambah.. hihihi.. makin bertambah entri n gambo dlm blog nie.. maka akan datang fee nya akan bertambah gak.. itu baru usage disk space, belum campuk pengunjung yg bertambah2.. kalo blog ko nie bertambah2 hitnya.. maka fee pun kena tambah gak.. hihi.. ko cek lah dlm cpanel or admin panel ko.. tgk statistik bulanan mcm mana.. aku la nie pakai exabytes.. serverfreak belum lagi..

  3. nape post ko nie tak boh anti spam..?? kalo hit dah byk kena boh nih.. soon i become computer security expert(harap2 lah lepas perabih biasiswa bank nie..).. nak advise free no problem.. hihihi.. laa nie tengah belajar hacking web hosting org lain.. contoh cam ko punyer nie.. for education purpose and ethical method.

Comments are closed.