Serkup Kepala Dato’ Siti Nurhaliza. Mana Mau Beli?

hari raya hari tu boleh kata semua channel ada program siti nurhaliza kan.
tv1, tv2, tv3, astro… u name it.
astro cam biasa lah lagi kan. diulangtayang tak pedulik.

aku nie nak kata minat nauu tu tidak lah.
nak kata tak minat pun tak jugak. kira sedang-sedang saja gitu.
dan tak dapat nafi kan, suara dato siti nurhaliza nie memang malatopp dan dia memang cantik.
siapa kata siti nurhaliza tak cantik, ermmm… agak sesuatu la kan…

so hari raya hari tu aku layan gak laaa semua segala program yang ada siti nurhaliza. sampai hampir-hampir kena maki jugak la dengan encik z.
ekekkeke…

sama jugak macam nonton pisau cukur, aku terkenang kisah lama dengan shahredza kann..
nonton program dato siti nurhaliza nie, terkenang jugak kenangan duluuu…
kepochi? BACA KAT SINI.

abaikan mata aku yang terbeliak tu.
tindakan luar kawal sebab teruja kot. nyehh..
tapi seriyus, ini adalah kenangan terindah 🙂

siapa tau kat mana nak beli serkup kepala macam dato’ siti pakai nie ek?
kat berjaya times square agak-agak ada tak?
ke kat mana? helppp la weyy.. sharing is caring kan kan kan?

10 thoughts on “Serkup Kepala Dato’ Siti Nurhaliza. Mana Mau Beli?

Comments are closed.