RM2

kagum tak korang tengok note RM2 ni?
sila kagum, sila kagum. haipppp…
matikk la recently asyik paksa-paksa orang mengkagum je kan..
tehtehteh…

ok laaa bagi yang berkerjaya sebumbung ngan aku, of coz tak kagum..
sebab dema pun selalu nengok note RM2 nie..
tapi bagi orang luar, ramai oh terkagum-kagum.
aterrrr sebab RM2 nie dah jarang kelihatan di luar sana.
dah la yang aku dapat nie duit baru bau wangi wangi oh…
dapat RM100 semua…
tq pada kaktin pon pon yang tukarkan.. 🙂

kalau sesiapa teringin nak note RM2 nie buat koleksi, aterrr… tak reti-reti lagi hulur tangan salam-salam ngan aku?

P/S : note RM2 nie laku lagi yer.. jangan ko ingat tak laku plak nak guna..

24 thoughts on “RM2

  1. uikk ada lagik duit rm2 tuh erk..aritu tukar duit raya kt bnk bebudak opis nih siap cakap..duit rm2 dah tk dekk…so berkoyan duit sehinggit ai tahun nie..
    tak pe..sehinggit pun letak dalam sampul 2 keping dah rasa tebal kan pelg kalau 10 keping..sure budak2 teruja ingatkan isinya byk..hahahaha*kijamm mak sedara

    • nanti akak simpan gak utk keisha tik tok… bln dpn kalau ada jodoh leh jumpa2an kat bdae party anak akak 🙂

  2. kak!! mana dapat duit 2 rnggit bnyk.. saya kumpul dh 14 keping tp satu je cm baru.. yg len sume dh buruk.. =(

Comments are closed.