Pertama Kali Bersahur di Luar

ini rentetan dari ENTRY NIE.
oleh sebab dah pukul 3 pagi pun masa nie, so aku ajak encik z terus sahur je la sekalian. lagi 1 jam setengah je pun ke pukul 4.30 pagi.
kitorang selalu sahur kul 4.30 pagi.
ke ali maju je, kat rampai biz park.

encik z makan nan pisang. ada dia pelawa aku, tapi u know i know.
i tak makan pisang kan uolls. makan tu makan la.. tapi kalau boleh cuba tanak..
tak lalu. uwekk uwekkk…

aku minum susu lembu ais berharga RM2.80.
mahal kan.. sib baik sedap. ada lemak lemak nya, ada manis manis nya.
saya pasti pilih yang terbaik. susu lembu lah yang terbaik.

makan roti canai kosong je. dengan kuah kari.
dan sambal. licin aku bedal seorang diri.

tak puas dengan roti canai, aku up telur separuh masuk 2 bijik.
memang layan ohhh makan pagi-pagi alam.
slurpp slurpp dengan pepper & kicap. nangissss…

rasanya tu la kot first & last bersahur kat luar tahun nie.
aterrr 4 hari je lagi nak raya kan. takde masa nya dah lagi haihh nak sahur kat luar.. :p

8 thoughts on “Pertama Kali Bersahur di Luar

  1. xpernh try roti naan pisang…
    walaupun suka layan roti naan 🙂

    aah la tgk telur separuh masak tu menyelerakan :p

Comments are closed.