Pencapaian Terbaik. Hola..

29 orang online pada masa yang sama pada 23 September 2010.
petang-petang hari gitu.


hari yang sama. pukul 3 petang.  unique visitors mencecah 100.
tak pernah berlaku sebelum nie.



dan unique visitors dalam masa sehari sudah mencecah1000++.
hohohooo.. ini memang pencapaian terbaik wokk..



tq korang! muahss muahss…

20 thoughts on “Pencapaian Terbaik. Hola..

  1. maya… saper pinky online? saper lak unique visitor? sesungguhnya aku adalah buta blog!

    • errr… pinky online tu maksudnya pada masa yang sama, berapa orang yang tgh skodeng blog aku.. gitu..
      unique visitors tu plak, orang yang masuk blog aku dari IP yang berlainan.. tapi tak baca serentak. gitu..
      paham dok? aku nak explain pun tak reti ekekkeek..

      • so.. pinkish nih adalah kalangan org yg telah mendaftar menjadi follower ko dan org macam aku nih adalah unique visitor ek????? sila jelaskan…

        • pinkish nie takyah daftar jue oiii… just kebetulan sama serentak masuk baca blog aku.. itu jer..
          unique visitor nie IP yg ditrace berlainan..
          adehh dehh kena jumpa ko explain panjang lebar nampaknya

Comments are closed.