Ke Kulim Kita Yeop

lepas asar gitu kitorang terus gerak gerak gerak khas ke kulim.
mau beraya ke rumah orang tua nya ernie.
perjalanan dari taiping ke kulim ermmm dalam 45 minit gitu jer.
jalan jem sikit nak keluar tol changkat jering. pastu smooth saja..


: : memasing tunjuk skill membaca : :


: : nur’ ain shah : :

plannya takde la nak lepak lama sangat.
ingat kot sebelum maghrib memang nak gerak balik.
tapi dah makan, dok bersembang gitu gini, terus lajakkkk…

tak cukup kat rumah, sambung plak kat kedai mamak berdekatan.
ernie baru habis tempoh berpantang, tingin nak makan cheese nan katanya.
so together-gether pi la sekali…

aku order maggi goreng untuk yaya.
encik z makan mee goreng. aku cuit cuit je dorang punya.
menggagal la servis mamak kat sini.
very the lembssss okkk….
ernie order cheese nan tu bertahun nak sampainya.
ujung-ujung terlupa kata macha tu. heyyy… nak meniaga ke nak main-main ah?


: : adik pun join sekali. adik, bila blog nak berupdate ha? : :

yang paling mengkagum kat mamak nie ialah lampu nya.
bling bling oh. penah korang jumpa mamak lampu mewah gini?
penah? penah?

tapi takat lampu je haibat, servis kedaung tak guna yer.
so macha, sila perbaiki servis anda.

6 thoughts on “Ke Kulim Kita Yeop

Comments are closed.