Thai Fair Kembali Lagi

last week gi thai fair kat jalan genting klang.
sebelum tu harus hari-hari memang lalu situ.
so bila hari-hari lalu dan terpandang, harus bin wajib la kena menyinggah.

dah banyak menu makanan baru tau korang.
dulu tak berapa banyak. sekarang dah siap ada hidangan nasi lauk pauk segala.
sebab aku singgah pun udah lepas kul 7malam, so say no no to nasi.
tapi makanan lain, aku bedallllll :p
kami laki bini berkongsi laksa thailand dan tom yam thailand.
masih mantop dan lazat seperti kebiasaan.

laksa thailand

tom yam thailand

pastu up mango sticky rice nie. uiiiiiii setappppp….
mangga adalah fresh, tak lembik. ngapp ngapp masuk mulut.

mango sticky rice

lepas makan, ronda-ronda tengok baju-baju semua.
ingat nak beli lagi seluar kain lembut yang selesa tu.
tapi pikir-pikir balik, ermmm.. yang ada pun masih molek dipakai.
so hold that thought lu.

tapi aku beli singlet nie. 4 helai berlainan warna.
singlet nie untuk dipakai bila aku pakai baju transparent la uolls..
bukan dipakai begitu saja… aterrrrr….
baru RM5 selai. murah la kan…

siapa yang biasa area jalan genting klang, setapak, wangsa maju… mesti tau kat mana thai fair nie.
tapi bagi yang tak biasa, ermmmm… korang google maps la ek..
ok tu jer.

14 thoughts on “Thai Fair Kembali Lagi

  1. mya, sampai bila erk fest ni… last time punya kita pi jugak, tu pun sebab dapat info from yr blog… tq.

  2. mulut mangga… sedapnyer. huhuhuhuh… masih xde rejeki nak makan hok dr thai fair. asai nk beli je, mesti pulut abis la…. sadis betoi.

  3. saya suka tomyam thai..nak rasa yg pedas meleleh punye..apa2 hal standby air sejuk 1 jug..hehe

    p/s:pedas2 juga tapi mau yg halal je.

Comments are closed.