Susu Selamat Malam

kelmarin aku beli susu magnolia selamat malam nie.
ada promotion kat office aku nie ha. seketul singgit jer.
kalau kat luar jual seketul 2.50. so kasik beli.
tapi takleh beli seketul je. minimum 5 ketul. apakah?
strategi marketing diorang la kot eh..

ada 2 jenis sebenarnya. satu selamat malam. satu selamat pagi.
tapi yang selamat pagi takde plak jual masa tu.
cam terpaksa beli je la yang selamat malam tuh.
ada beza katanya susu nie. antara selamat malam dengan selamat pagi la.

selamat malam cam merelaks kan gitu.
selamat pagi lak bertenaga. katanya lah…
tapi apa aku kisah.
sahur pagi tadi aku minum susu selamat malam nie.
dibancuh together dengan produk diet aku yang berbentuk serbuk.
sokayyy la boleh telan. takde la rasa mual ke hapa.

tapi kan….. lepas minum tu kan.. badan rasa lemah asyik nak baring jer.
adakah betul effectnya susu itu merelakskan?
tapi aku kena kerja la. cena nak relaks? heh.

8 thoughts on “Susu Selamat Malam

  1. sy penah beli susu goodnight tu, dgn harapan boleh la cure sy nye mild amnesia ni..
    tapi, takde maknanyee..
    hehehehe :p

Comments are closed.