Blog Maya Dot Com

Suami Suami & Isteri Isteri

eh yang nie bukan suami isteri yer.
bukan juga pasangan lesbo.
takde lagi gambar penuh dengan remember. so kasik snap.
selalu pun perempuan gitu kan..
dah pakai lawa-lawa mekap segala, harus nak amik gambar penuh.
heee…

haaa yang nie baru suami suami dan isteri isteri.
noor ali, shida, mya & encik z bergandingan tangan.
hikss.. bergandingan tangan katanya…
tak dapat pegang tangan anuar zain, pegang tangan laki sendiri lebih afdal gittew…

gambar ada banyak lagi sebenarnya.
semua pun aku campak kat facebook sana.
sapa nak tengok lebih banyak, marilah add saya. wahh motipp??

aku dengan encik z kemain renyihh nampak gigi.
manakala noor ali & shida dedua pose model.
cer tengok muka shida tu. yo yo oh pose tu.
patutnya ko jadi model la makcik. :p

pastuh fay datang menyelit.
antara geng-geng kitorang, fay sorang je masih membujang trang tang tang..
fay, esok cari gf/wife, cari yang kepala gila-gila eh..
so boleh join bergosipan dengan saya & shida 🙂

3 sahabat. semoga persahabatan korang berkekalan hendaknya yer.
jangan jadikan masalah kecil dan remeh temeh membunuh persahabatan ini… ecehh..

inilah dua orang manusia yang bertanggungjawab mengsnap semua gambar suami suami dan isteri isteri dan seorang bujang itu.
thanks janet & sury 🙂

nak jugak merasa lalu kat karpet merah kann…
ala-ala anugerah bintang popular gittew..
popular ke kau? heh.

satu lagi entry terakhir akan diup kan pada jam 5 petang hari ini.
stay tune ya anak-anak… 🙂

    2 thoughts on “Suami Suami & Isteri Isteri