Blog Maya Dot Com

Sambung Bergambaran Di Luar Ballroom Plak

dimulakan dengan gambar gelak ketawa kami.
masa nie topik perbualan berkisarkan ‘aku seekor badak’

tahun nie aku macam tak jumpa ramai sangat orang nak diajak bergambar.
sapa yang nampak depan mata je aku snappy together-gether.
takde la nak call-call kengkawan tanya kat mana apa semua.
dah berumur gamaknya. so ke excited an kurang di situ.
so balik-balik gambar sendiri je la. layannn….

inilah dia pengacara majlisnya.  alex chang.  somel 🙂

ini jurugambar rasmi mayah sopiah.
mana-mana pigi dia la gigih dok snap gambar aku.
me love u sayang. nyehhh…

aku ada soalan nak tanya korang, adakah korang rasa bila kita dan pasangan semakin berusia, kita dah tak layak ek untuk bercinta?
bercinta dengan laki kita la dek non. bukan dengan laki orang okkk….

teringat statement orang tu dulu.. ada la orang tu…
dia kata ‘dah tua untuk bercinta’
oh…. i feel sorry for her la. kurang kasih sayang kekdahnya.
sebab bagi aku, tak kira berapa usia kau… tapi selagi kau masih dengan suami kau, rasa untuk bercinta tu sepatutnya tak pernah pudar.
tak kisah la kau ada anak berapa sekali pun.
even takde anak pun.

bila dah keluar statement ‘dah tua untuk bercinta’, tu pasal la rumah tangga dah takde manisnya. kesian.
jadi bila ada pasangan lain yang dah lama kahwin, tapi masih romantik dan mood bercinta, jangan la pulak kau nak perli-perli dengki khianat.  boleh?

lagi with shidot.

masa nie masing-masing sibuk nak tayang kasut.
sorry shidot, kasut mu tak berapa kelihatan.

ok ok kita zoom sikit kasut.
pink + gold = meletussss….

ahh ada pun satu gambar dengan orang lain.
ini ialah shaza marina. yang cantik manis.
peserta LG starz tahun errmmm… tahun 2008 kot…
suara dia… uiiiii very the mmmalatop kababoom tau…
malam tu dia nyanyi lagu terlalu istimewa 🙂

jurugambar of the day.
shafiq dan kawannya yang dedua pun adalah sengal.

shafiq, u nak bawak husband i keluar limit pukul 1 pagi je tau.
lebih-lebih kalu, siappp u i mengamukkkk…

kat cermin pun nak jugak. layannnn….

ok gambar from top to toe normaya.
pakaian semua tajaan sendiri yer. no pinjam-pinjam.
yang paling best kasut dan clutch dari jenama yang sama.
sedondon gittew. sukerrrrr….

haisyooo dalam toilet pun nak bergambar kan.
sebab toilet dia cantik la uolls….
ok sudah sudah la tu… dah kul 12 tengah malam…
moh ler kita piulang. esok mau kerjaan lagi…

sekian tamatlah kisah annual dinner BNM 2010.
harap korang tak boring la eh tengok gambar haku dan cecehan haku ini…
insyaAllah next week marathon kisah lata kijang..

selamat hari jumaat dan happy weekend pinky-pinky ku yang comel… 🙂

    2 thoughts on “Sambung Bergambaran Di Luar Ballroom Plak