Sama Tapi Tak Serupa

amaran : sila abaikan dagu aku yang berlapis-lapis dan rambut aku yang kejung keras tu. heh.

kekdahnya hari jumaat lepas aku dengan kaktin terpakai baju ala-ala se tema plak.
walhal sebenarnya takde la sama nauu pun.
tapi mungkin sebab tona warna dan material kain yang sama.
tu yang nampak ala-ala sama gittew.
tapi perchayalah, tiada sebarang perjanjian sehidup semati pun nak pakai sesama.

jumaat lepas lunch time, kitorang gi the curve.
gigih kan. jenjalan cuci-cuci mata. jalan pun pelan pelan sebab namo kehilangan energy. katanya….

kaktin berjaya membeli seketul bateri untuk smart tag nya di sana.
manakala aku membeli 2 helai sepentot di metrojaya.
beli sepentot pun nak citer ke? ko kenapa normaya???

dah kerja kerja…

4 thoughts on “Sama Tapi Tak Serupa

Comments are closed.