Blog Maya Dot Com

Menikmati Makanan & Show

aku duduk ditable 124.
sokayy la tak jauh sangat dari stage.

together-gether dari company yang sama ialah remember & mr TGS.

kata dah kawin kan. so wajib duduk bersama suami ku.
before this keseorangan, ini kali bersama suami. so perasaan adalah super duper gembira. walaupun encik z kejap-kejap hilang sebab gi amik gambar.
tapi tidak mengapa, dia menghilang tapi akhirnya kembali ke pangkuanku jua.
huahuahua..

taraaa… jumpa shida di sinun. table kitorang pun selang setable je.
memang jap jap dia lari datang table aku gossip gossipan.
aterrr laki nya si noor ali tu pun bz ke sana ke mari juga..
oleh sebab lama tak jumpa memang asyik dok bersok sek je la kitorang.
dan ada banyakkkk gambar aku dengan si sengal nie.
so korang jangan muntah darah pulak yerr.. 🙂


nengok ler kulit putih gebu mulus si shida nie.
orang dah lawa, bila mekap lagi la bertambah-tambah lawa.
makcik, aku puji ikhlas nie tau. bila nak belanja aku makan johnnys lagi? heee..
ala kita kawan-kawan, kalau betul kawan kita lawa, baik, pandai dan sebagainya, apa salahnya kita bagi compliment ye dok?
bukan masalah nak mengampu bodek ke, tapi dah memang yer.
tapi pastu jangan la plak ko pi ungkit-ungkit.. no good okk…

pastu kak ejan lalu kat table kami.
harus tangkap dia bergambaran bertiga.
dua-dua perempuan ini aku amat cintaaaa… 🙂
eh termasuk shida. cinta jugakkk 🙂 🙂

ok gambar penuh from top to toe.
cantik kan baju perempuan nie? memang trend ek sekarang baju kayak gini..
kaftan kembang. berkenan plak aku nengoknya.
nak pakai untuk dinner tahun depan la..
matikk la belum apa-apa dah pikir untuk dinner tahun depan kannn…

makan time!!! seperti kebiasaan, seperti tahun sebelumnya, aku memang pilih chinese food jer.
walaupun tahun nie offer pelbagai jenis food lagi, tapi chinese food tatapp di hati…
and makanan semua pun adalah superbb.. me loving itu…
jemput makan semua…

sila kembali lagi ke blog ini 2 jam dari sekarang k.
entry lepas nie tentang artis undangan. di mana aku ada sedikit emo. heh.

    4 thoughts on “Menikmati Makanan & Show

    1. NeenaAnuar

      I suke jerk semua gambo2 you.. bubuh lagi yerr… posing banyak2 pun takpe! 😀

      btw, memang betol cantik ur friend tuuu… putih betul org nyer… pstttt… u pun cantik jugak taw! sumpah ikhlas! 😀