Melawat Baby Nur’ Ain Shah

semalam aku gi puchong sana. ke rumah in law ernie.
mau melawat dia dan baby nur’ ain shah.
aku dah penah pegi rumah in law ernie ni. rasanya 2 kali kot.
tapi harammmm tak ingat jalannya.
kalau ikutkan aku nie kira expert gak jalan-jalan kat puchong.
sebab dulu kaklong duduk putra perdana sana..

tapi ini kali tak hengat langsung. sebab nie puchong belah dalam dalam..
hohoh… dah masuk dalam kawasan kampung seri aman nun.
tapi pusing punya pusing.. hampir sejam setengah kooo…
ujung-ujung fad jugak jemput kat mana ntah..
kalau tak, silap-silap pagi nie pun tak sampai-sampai lagi.. tehehhehe…

sampai-sampai, ernie tengah makan.
nur’ ain shah plak tengah nyenyak tidur.
aku dengan tak malu nya tumpang sekaki makan nasi sama..
alaaa… apa nak malu.. aku dengan ernie ni dah macam adik beradik.
family fad pun semua sporting ramah tamah, so memang tak segan arrr…

dah lepas makan, duduk ngadap nur’ ain.
ernie plak masa nie dok ngappp ngappp sakit kepala..
katanya kesan dari cucuk tulang belakang?
menangkap kat belakang dan kepala…
alahaiii.. syian sangat kat dia…
tapi harap-harap tak lama la sakit kepala dia tu..
harap-harap dah habis pantang sok berkurangan laa..

Nur Ain Shah sedang nyenyak tidur


Mommy & Baby

us 🙂

ernie, rehat secukupnya.. makan ubat ikut time..
berpantang betul-betul tau..
apa-apa ko roger-roger je aku k…

nur’ ain shah… selamat datang ke dunia ini..
jadi anak yang baik.. dengar cakap ibu k…

P/S : best plak tengok orang dapat baby baru nie.. 🙂

10 thoughts on “Melawat Baby Nur’ Ain Shah

Comments are closed.