Happy Belated Birthday Shida

birthday shida dah belated sangat dah..
almost 2 weeks ago. tapi sangat la tak sempat nak berjumpaan dengan makcik nie. last saturday aku suh je encik z call noor ali kata kitorang nak datang rumah hantar kek for shida.
ingat nak surprise surprise, tapi noor ali sudah terbagitau shida.
so zasss je lah…

gerak dari jasmine kul 9.30 malam, terus zasss ke aeon setiawangsa.
gi splendid beli kek chocolate seduction.
pastu terus ke rumah shida.

sampai-sampai je, ara & dhia menyambut kedatangan kami.
eiieieiei soooo gerammm tau ini 2 orang budakkk…
duduk kejap, terus potong potong kek.

noor ali yang sibuk nyalakan lilin..
ara & dhia yang tak sabar-sabar nak makan kek.
dan birthday woman. wahh birthday woman peginya kan shidot. heee..

cuba zoomkan gambar nie. kelihatan dhia tengah menjilat lidah.
so comelll… :p

say cheeseeeeee….

happy birthday to u, happy birthday to u…
happy birthday to shidaaaa… happy birthday to u……

potong potong potongggg..

lepak dari kul 10 malam sampai 12 tengah malam.
suka suka je kan… habis 2 botol air coca cola tu kitorang bedal.  tu pun encik z dah bagi signal masa dah time.
kalau ikutkan, banyak lagi topik nak cover dengan si shida nie…
aterrr.. bukan selalu jumpa pun kan…

to shida, happy 30th birthday.
semoga kau bahagia selalu, dikurniakan kesihatan yang baik dan diberi rezeki yang berlipat ganda.
stay comel.. stay crazy… stay pot pet..
i love u for what u are.. semoga persahabatan kita berkekalan. insyaAllah…

diakhiri dengan wajah dhia yang serupa dengan ikin.
encik z panggil shikin junior. tehtehteh…

2 thoughts on “Happy Belated Birthday Shida

Comments are closed.