G for Gagagaga

korang dah try dah grilled chicken burger mcdonalds nie?
aku try last week. gi the mall dengan kaktin.
dilema taktau nak makan apa. last last ke mcdonalds sudah.

kalau ikutkan aku nie bukannya suka ayam nauu kan.
tapi katanya produk baru. so kasik cuba.

Its love at first bite. kata kauuu…

cam biasalah, gambar kurang memuaskan sebab snap guna kamera handphone kedaung aku tuh.
aku rasa tak sedap mana pun. rasa ayam tu cam tak cukup grill.
so aku tak rekemen kat korang la eh…
ke ada yang dah makan, tapi suka?

matikk la bulan puasa cerita pasal makan.
i’m sorry…

8 thoughts on “G for Gagagaga

  1. sy dah mkn 5 kali, maknenye sy sukaaa hahahahah~ so far sedap je kat tekak sy.. tp ade org ckp masin. adekah sy pemasin? ohh tidaak… hehe~

  2. elak kan letak gmbr makanan/minuman di bulan puasa okeh.. hehehe
    tak pernah try lagik.. besar & mahal.. makan chicken burger pun tak abis..

Comments are closed.