Foot Ease Heel Shields

korang ingat tak hari tu yang aku beli heel kat charles & keith tu?
kalau ingat, bagus. kalau tak ingat, tak bagus.

kekdahnya kan kasut tu display punya. last piece.
aku plak gedikss nak nak nakk jugak walaupun display.
dan lagi, walaupun adalah saiz 8, saiz kaki haku, tapi selalu pun kasut kadang-kadang tak menentu.
ikut pattern, boleh mengakibatkan saiz pun bertukar-tukar..

jadinya, kasut nie cam longgar sikit kat kaki haku.
patutnya kena mintak saiz 7. tapi dah kata SA tu last piece, so takde la kan…

dah pakai sekali, kaki asyik la membuak-buak nak terkeluar dari kasut.
so how lah? kalau pakai juga khuatir akan mengakibatkan kasut tercampak lalu terkena kepala orang. pikir punya pikir, aku sudah beli heel shields ini.
walaupun motip utama heel shields ni adalah untuk elakkan kaki melecet kan.
tapi lantak. aku fedulik hape. so beli.
siap beli 2 jenis lagi. over.

so cabut perlahan perlahan lalu dilekat kat belakang tumit kasut tu.
sesuka hati aku letak kasut atas meja. ko hengat ini company ko punyer? heh.

ok perfecto setelah dilekatkan. dan bila pakai, adalah selesa juga.
tapi kan… bila lepas bukak kasut, pelekat nie cam longgar tertanggal tanggal sikit.
aku ingat pasni nak cari gam gajah la. try lekat dengan gam gajah plak.

12 thoughts on “Foot Ease Heel Shields

  1. kami kalo pelekat atau pelapik tapak gitu harus beli jenama scholl sajork.. sungguh puas hati

  2. udah bertahun-tahun ai tak pakai kasut tutup belakang nie..gara-gara asyik mengigit jer korjenya..lecet2 dibuatnyee..dah bagai cara..pakai pelekat pun sama gak..still sakit mencengkam..tp yg pesen pelekat nie ai lom cube lagikk..harus menerai jugak

  3. Ahkakkkk!!!
    saiz kasut kiter same laaa… Tapi kdg tgk jenis kasut jugak.. kdg bolehjadi 7, kdg blh jadi 6, tp tetibe kdg boleh jd 9! ohhoooo!!! Kaki atromen ke haper!!
    Tapi mende alah akak ckp tu mmg org tak penah pakai lerr.. heheh.. ater nyer, lala pegi keje mane nak pakai heel2 ni sume! safety boot jer laaa!!! hehhehe!

  4. haaa kak mya. zie pun menghadapi masalah kasut yg sama. Kasut charles & keith zie pun gtue gak. benggang zie taw. plan nk potong aje bahagian tumit cover tuh taw…hahaha.

    thanx pada Intan coz rekemen zie bc post akak nih. Kak myaaaaa…brape RM ek benda alah nih kak?

Comments are closed.