Blog Maya Dot Com

Annual Dinner BNM 2010

inilah temanya annual dinner bnm tahun nie.
warna-warna nilai bersama. i-acted.
ingat tak yang dulu aku ada buat entry pasal aktiviti kat lanai bersempena i-acted dan world cup tu?
haaa pastu k-fair pun i-acted.
kira semua nie ada kena mengena laaa…

i-acted ada 6 kaler kesemuanya.
so pilihlah dari warna putih, jingga, kuning, biru, gold dan purple.
tapi tahun nie aku adalah malas kedaung nak cari baju segala.
so end up aku pakai baju yang aku pakai masa kenduri kat segambut hari tu.
tetiba teringat entry kahwin banyakkkk lagi aku tak update oiii.. adehh…

selendang plak pakai selendang yang aku pakai masa bertunang dulu.
kasut, ehemmm kasut baru guess yang aku beli tu la..
pastu clutch bag hadiah birthday dari BFF ku, ernie zuraida :).

nie pulak doorgift untuk tahun nie. digital mp3 audio player.
aku tak sempat godek pun lagi. later later lah..

sampai-sampai kat one world hotel, terserempak dengan kak ejan.
kak ejan nie ialah kakak kesayangan aku.
sayang sangat-sangat kat dia. coz dia teramat amat amat lah baiknya.
me love her so so so much!!

kat meja pendaftaran, jumpa budak-budak nie pulak..

apa kak mya muslimah sangat hari nie?
astaga… baju apa awak pakai nie ieka? *sambil betul-betulkan selendang dia

pastu dua-dua terkekek kekek gelak..
so sweet tau dak ieka nie.. 🙂


: : fifa, baya, mya, ieka : :

baru nak masuk dalam ballroom, dapat sms dari payiet.
dia tengah smoke kat luar. so lepak jap borak borak..
pastu terus masuk ballroom…

nantikan next entry 2 jam dari sekarang… 🙂

    10 thoughts on “Annual Dinner BNM 2010

          1. mya Post author

            la la la la la la….. duit hadooo?? nak engage lawyer bagai? rentikan berangan noksssss