Secret La Sangat

Nama  :  secret
Website : myspace
Email : muhd_affendi12@yahoo.com
IP :203.82.80.25

Komen :apa punya org da. laman web pun warna pink je takde warna lain ke ha

Komen aku : apa punya orang da komen terhapahapa.
warna lain memang ada tapi aku nak guna warna pink jugak so ko kenapa ha?

10 thoughts on “Secret La Sangat

  1. heh… entry kantoi jugak erkk…. kekekekeke

    kalau nak menyelam, menyelam laa dalam², jangan lemas dipertengahan…

    amacam, ganas tak palsampah aku?

  2. adoi la…org mcm ni pon ada ke? dah takde benda nak komen ke sampai color blog pon jadik issue? apa la masalah secret ni, hehehehe…

    • itu lah tu. walhal berlambak lagi blogger lain guna warna pink. ish tak pehe tak pehe

Comments are closed.