My 1st & 2nd Tie Rack Scarves

recently memang galok betul aku shopping online.
tapi barangan kali nie memang harus bin wajib beli online sebab barangannya tidak dijual merata-rata.
ada je alasan kan bila nak membeli itu ini.

ok introducing my first & second tie rack scarf.
aku memang adore betul semua tudung n selendang dari tie rack ni.
eh tak la semua, as long corak nya tak terlalu abstrak la.

kedai jual barangan tie rack nie cuma ada di KLIA je yer anak-anak.
kalau memang kebetulan ada kat KLIA boleh la terjah terus ke sana.
tapi semata-mata nak carik scarf tie rack nie, ishh koser ler teman.

oleh sebab favourite colour aku ialah pink dan gold, that’s why aku beli corak yang cenggini dulu sebagai koleksi awal.

oh yer, aku beli scarf nie kat TIERACKONLINE.
korang yang suka pakai tudung tie rack, gi la jenguk website tu.
banyak bangat square scarves dan oblong scarves yang lawa-lawa 🙂

5 thoughts on “My 1st & 2nd Tie Rack Scarves

Comments are closed.