Menonton Cawan Dunia

lepas habis segala acara mak nenet di dalam hall, kitorang terus carik makan.
yer, makanan disediakan uolls.
buffet. so makanlah ko sampai lebam.
dan selalunya kalau buffet, aku memang elakkan makan nasi.

so here it is. tomyam seafood, salad, mushroom dan fish for dinner.
lepas dinner, terus zass ke petaling utama sana hantar kaktin piulang ke rumah.
of coz kaktin tak stay nonton world cup sekalik.
gila ko. mau encik nahar perambat dengan penyapu. ekekke..

tak lah. encik nahar baik per. very the sporting dan memberi sokongan jugak.
sesekali kan kaktin. lain la seselalu.
kesian la kat suri rumah yang takde buat apa-apa aktiviti.
balik balik jaga anak, masak, mop lantai. kesian oh.
tapi kalau ko dah suka gitu, ko teruskan je la.
jangan la dengki plak suri rumah lain nak beraktiviti. heh.

sebelum masuk ke hall untuk nonton bola, aku online kat luar.
sib baik ada myvo untuk membunuh masa.

oh malam tu brazil lawan holland.
aku sokong brazil memandangkan kata orang brazil adalah kuat.
gigih pinjam jersey dari kaktin oh.
kaktin kata nie original nih. dia menang masa masuk teka lirik era dulu.
worth RM250 u. wow!

skrin besar.
tapi most of the time aku tak nonton pun game nie.
aku bz online je. he he he..

dan malangnya… brazil kalah u dengan holland.
berapa ek hari tu? 2-1 kan? matikk la tak fokus.
tapi aku tau la ada yang dapat kad merah segala tu.
haihhh nasib nasib…
tapi yang penting kaka adalah kacak. awuumm…

ada pun gambar dengan encik z.
uiiii nampak aku menggemuk betul dalam gambar nie..
macam pakai baju pinjam. eh.. bukan memang baju pinjam ke?
ko kenapa normaya? lempang nak?

pong pang pong pang segala. kul 1.30 pagi baru sampai jasmine.
tapi tak terus balik. lepak ali maju jap pekena telur separuh masak.
aku siap tukar baju i-acted balik. malu ko brazil kalah..

6 thoughts on “Menonton Cawan Dunia

  1. hahah seb baik bawak baju spare kan…
    kalau tak harusla ko takleh singgah memana dah, balik terusss…auww malu malu…

Comments are closed.