Memula Shaheizy Sam, pastu Farid Kamil

kaktin, seselama nie ko dok plagiat je entry aku kan.
aku tukar header, ko tukar.
aku tulis pasal subway, ko cilok.
nah sekarang rasakan, aku plagiat plak entry ko. muehehhehe…

kekdahnya hari khamis hari tu.
lebih kurang jam 5.40 petang. handphone kedaung aku tu berbunyi bunyi.
so aku kasik angkat. kaktin yang menelepon.
suaranya jelas kedengaran excited bangat deh.

katanya ada shooting kat depan office aku nie ha.
shaheizy sam berlakon dengan kereta racing-racing.
so aku pun kasik jenguk lah dari atas tempat aku nie nampak gak la.
tak berapa jelas tapi tatapp la nampak.

selepas puas melampiaskan rasa keterujaan beliau, kaktin pun letak tepon.
tup tup tak sampai 10 saat dia call balik.
lebih teruja lagi sebab rupa-rupanya farid kamil pun ada u.

kaktin cam dah semangat waja wanita perkasa nie nak snap gambar dengan diorang. tapi aku menghalang.
bukan sebab cemburu ke hapa.
no good anak-anak, cemburu sesama kawan yer.
bila kawan bahagia, kita kena tumpang gembira k.
namo mendengki khianat.

sebab apanya, sebab diorang tu tengah shooting kaktin oiii..
harus semua tengah membz.
kang tak pasal kena harok, sapa yang malu? ko jugak.
nanti keluar la statement kata artis malaysia nie sombang bongkak.
walhal diorang tengah kerja kan.. so man man lorrr…


: : shaheizy sam yang jaket biru manakala farid kamil bertshirt putih : :

di sinilah lokasi kejadian shooting mengshooting itu.
diwaktu jalan mensesak la korang nak shoot shoot bagai kan..

petang tu gak kat facebook. aku tengok status si ezreen pasal kejadian nie.
katanya diorang tengah shooting filem bertajuk KONGSI.
tak pasti la tul ke tak. aku dok pikir mesti sambungan kl drift ke, impak maksima ke.
tak kisah lah. layannnn…

nak dijadikan cerita, keesokan harinya pulak.
aku dengan kaktin nak ke the mall sana.
tup-tup kereta kena tahan kat jalan menuju bukit tunku.
nyaris nyaris aku nak naik hantoo..
rupanya ada shooting lagi uolls….
apakah???
lenkali boleh tak jangan buat waktu-waktu sesak cenggini..
wahai farid kamil yang kacak bergaya?

sempat ko kaktin snap gambar kereta nie.
kaktin, kaktin….

semua gambar dicilok dari blog kaktin pon pon

10 thoughts on “Memula Shaheizy Sam, pastu Farid Kamil

  1. hik hik hik.. kami juga nampak kejadian tuh.. tp awal lagi dalam kol 12 lebih depan PWTC nun. Time tuh kami otw dari IJN mau balik ke rumah..

  2. aduhaiii…teruja sungguh kak tin eh…kelakar la…tapi takper la..sokong filem buatan tempatan…farid kamil tu ensem kan?

Comments are closed.