Maybank TreatsFair 2010

last saturday aku gi maybank treatsfair kat midvalley nun.
yo yo o je pegi kan walhal points kad kredit aku ada la dalam 13ribu sajorkk.
tapi tatapp semangat nak pegi gak :p
manusia meramai ko. sosak sosak.
aterrr bukan sekadar booth maybank je.
tapi memacam booth lain pun ado. semua pun berkongsi kasih dengan maybank.
leh dapatkan barang dengan points yang ada.

memula aku gi tukar kad atm dulu.
dari kad atm biasa, bertukar menjadi kad debit yang luar biasa.
kata kerja dengan company berunsurkan e-payment.
harus ko guna kad debit.

encik z pun tukar kad atm kepada kad debit.
yang bestnya bila ko buat apa-apa aktiviti masa maybank treatsfair nie, sokmo la ko dapat free gift kan.
untuk penukaran dari kad atm kepada kad debit, boleh buat pilihan nak towel atau pun botol air.
kami laki bini amik botol air. sukerrr sebab warna purple ke pink an.

dan dah alang-alang sampai tu, aku redeem jugak la barang.
tapi tak guna semua points yang ada sebab leh carry forward u.
takde expired date bagai.
setelah menelek telek barangan yang ada, aku amik car boot organiser ini.
1500 points je pun.

pastu susun la molek-molek kat boot kereta.
tapi tatappp kasut-kasut bergelimpangan dalam organiser tu.
he he he..

ada yang pegi kah maybank treatsfair hari tu?
dapat redeem barang best-best tak? 🙂

10 thoughts on “Maybank TreatsFair 2010

  1. oooo… ku x guna CC. maka tidak akan wujudlah mata2 untuk dipungut. ahaha… best tuhhh dpt redeem barang2 🙂

  2. kami pegiiiiii hari sabtu gakkk apsal tidak ketemu??

    hik hik.. apa kami redeem?? tunggguuuu nanti kami wat entry menciwi hiks :p

    • awak pegi pagi. saya pegi petang. bagaimanalah mau ketemu..

      akan saya nantikan entry menciwi awak walaupun taktau bila he he

      • hahaha… sila salahkan cable camera yg tidak ditemui tempat simpanannya.. card reader pun kami tadak.. itu baru buleh kesian.. hik hik

  3. oh I pun ke sana last saturday.. tapi tak der chan kite nak berlaga bahu kan.. hehehe…

    I pun sempat redeem something.. nanti I blog it out yeah! 😉

Comments are closed.