Kijang Production

setelah mendapat persetujuan dari encik z dan juga green light dari tuan punya kijang production. so terkeluarlah entry ini.

kalau ada sesiapa yang bakal melangsungkan pertunangan, pernikahan dan majlis perkahwinan, mungkin boleh pertimbangkan mengupah kijang production untuk amik gambar dan video di hari bersejarah korang itu.

selain dari pertunangan, pernikahan dan majlis bersanding, kijang production jugak ada menawarkan pakej untuk outdoor, birthday party dan lain-lain majlis dengan harga yang berbaloi-baloi.

untuk keterangan lanjut, korang leh email kan segala 1001 macam persoalan pada owner kijang production iaitu encik shafiqgani.
jangan risau, walaupun namanya macam nama orang tua, tapi sebenarnya beliau masih muda boliau. eh… tapi beliau sudah beristeri dan beranak sorang :p

ok sori berenti melalut. back to bisnes.
dia memang tak bagi letak harga pakej-pakej kat sini.
so kalau nak tau lebih lanjut, gi usha-usha dulu kat SINI.

pastu leh email dia kat kijangproduction@gmail.com.
atau kalau nak lebih cepat dan pantas, angkat fon call je 012-285 7787 / 03-4024 2455.

jangan lupa bagitau kata korang dapat tau pasal kijang production nie dari aku tau. tapi jangan la plak sebut mayah sopiah kat dia. harus dia tak kenal.
sebut normaya mukhtar isteri kepada encik z yang porque tu… hiks…

selamat berposing dan berfoto-foto eh uolls 😉

2 thoughts on “Kijang Production

Comments are closed.