K-Fair 2010

office aku nie memang sokmo ada aktiviti gitu gini.
memang meriah la kerja kat sini. takde la ko tension kepala hotak asyik kerja kerja kerja jer..

bebaru nie ada K-Fair plak. fair berunsurkan pengetahuan bertemakan i-acted.
kann..
i-acted nie cam pendidikan moral la kat sekolah dulu.
nilai-nilai bersama katanya.
ada 7 nilai semua sekali. nak tau sila cari sendiri.

so aku pun joint venture la sekalik.
aktiviti di 7 booth dan dengar 4 talk.
boleh melayakkan untuk lucky draw. gitu.

nie masa nak gi dengar talk datuk dr norashikin mokhtar.
sayangi diri anda.

ginilah rupa paspot nya. kena cukupkan semua stamps.
kalau tak cukup, pegi main jauh-jauh sana.
jangan ko berangan nak masuk lucky draw bagai yerk..

hasil dari segala pengaktivitian.
antaranya t-shirt, frame gambar dan voucher MPH.

selain dari talk sayangi diri anda, aku gi jugak dengar talk pasal social networking.
siap diberitau pasal privacy facebook segala.
walaupun aku rasa benda nie takyah ditunjuk ajar.
aku bet semorang pun tau kan. ok tak semorang, tapi ramai yang tau ye dak..

pastu gi dengar talk pasal macam mana nak jaga lukisan, hasil seni supaya tak rosak. dan talk grooming yang best. sheila wong yang bagi talk.
macam mana nak tau jenis bentuk badan dan potongan macam mana yang sesuai untuk pilih baju. cool.

selepas 3 hari, berakhirlah K-Fair nie.
dan masa yang ditunggu-tunggu. lucky draw.
tapi cam kebiasaan jugak, tak penah nya luck aku nie.
tak penah nya dapat. heh.


: : anita, mya, kaktin : :

oh, sempena K-Fair nie jugak, MPH ada buat jualan kat office aku nie ha.
beli buku dan dapat diskaun 40%.
tapi aku cam takde plak nak beli buku untuk diri sendiri.
just amik buku-buku untuk yaya jer.
5 buku bacaan. 1 buku aktiviti. cuma RM30. murahhhh…

ada jugak segmen buku-buku percuma.
saja je gatal nak jugak aku hangkut 2,3 majalah.
walaupun ntah bila ntah nak terbaca.
memula aku amik majalah seventeen tu sebab tergoda dengan model cover tu.
nak gunting rambut kayak gituuuuu…. hoho.

ok dah tu jer.
(takut betul nak tulis pasal hal-hal office nie. tapi dalam takut-takut, tulis gak. cenaaa??????)

4 thoughts on “K-Fair 2010

  1. best kan opis camni. btol kata akak. takdelah bosan ngan keje je. aih, tetiba rindu kat opis lama erni. tetiba jugak rindu nak keja kat opis cam dedolu. ah, sudeh.. semua la tetibanya. ekekeke.

Comments are closed.