Ever Glow Facial Mask

kan aku dah kata, office aku nie ada-ada je la itu ini kan..
bebaru nie ada plak buat promosi barangan kecantikan jenama ever glow.
dua orang amoi yang comel lote sudah pujuk-pujuk aku jadi ahli.
oleh sebab free of charge, so aku kasik isi la itu borang.
ada la dia explain gitu gini, harus mak dengar di angin lalu jer.
lepas isi borang segala, dapat free facial mask nie.

beberapa hari lepas tu, aku pun try la kat rumah.
harus try masa encik z takde kat rumah.
bukan apa uolls, kalau dia ada kan… bila tiap kali aku pakai mask, mesti dia nak buat-buat lawak bagi aku gelak.
dan hasilnya, harus mask aku pakai tu crack sana sini kan…

so pakai. tapi rupanya facial mask nie bukan jenis krim.
tapi jenis topeng kayak dibawah.
seram tak? aku nengok diri sendiri pun seram.
macam momok. makkkk!!! gagagagaga..

pakai 30 minit. kulit muka rasa sejukkkkk… dan nyaman jer..
dan of coz rasa fresh. sukerrr…
aku taktau la boleh recycle ke dak. tapi aku simpan letak dalam fridge lepas pakai tu. nanti boleh la pakai lagi sekalik eksyen-eksyen dengan encik z.
mak mesekin tegar nokkss.. harus recycle mana yang buleh. heh.

10 thoughts on “Ever Glow Facial Mask

    • errr rasanya produk baru nie.. sbb tak penah nmpk kt mana2..
      nnti i siasat yer leh beli kt mana..

  1. sy biasa pakai mask yg camni la.. suke sbb senang, kering je terus tanggal n buang.

    leh pakai skali je kak… tp klu simpan pehtu celup dgn putih telur ka apa ka bole kot? x penah lak sy buat ehehe..

Comments are closed.