Wajah Baru Blog Saya

hai pinky pinky kesayangan saya…
apa khabar hari ini? harap semuanya sihat-sihat dan senyum sokmo eh…

blog saya dah berubah wajah… heee..
cantik tak… sila kata cantik. kalau tak saya kecik hati..
saya mogok taknak update dah nanti.. :p

sebenarnya dah lama nak tukar template blog nie.
tapi itu lah dia, nak buat sendiri adalah tidak mereti.
kumpul duit sesikit dan kemudian mintak tolong orang yang lebih arif lagi bijaksana untuk tolong buatkan..

orang itu adalah kak emi!
tq kakak… saya adalah sangat suka dan teruja dengan wajah baru blog saya ini.
terus semangat meluap luap nak update blog laju-laju.. 😀

harap korang pun suka jugak lah eh dengan wajah baru blog saya nie..
dan terus bagi sokongan untuk saya ber belog..
thank u! 🙂

kalau ada sesiapa berminat nak ada header dan dolly sendiri untuk blog, boleh jengah blog kak emi eh…
sebut je nak macam mana, semua kak emi boleh buatkan..

36 thoughts on “Wajah Baru Blog Saya

  1. Terima kasih Maya kerana beri kepercayaan kepada kat emi untuk membuat makeover di blog Maya. The pleasure is mine!

  2. Cantik…nampak kemas, simple, dan sangat sweet jer…seyes! mmg cantik..:-)

  3. mya.. hasil emila yusof mmg da bomb! mmg nak suruh emila wat kan jugak utk blog erin…
    tp tgh kumpul duit dulu hehehe 😀

  4. cantikkkk..nak jgak tapi segam la ngan kak emi..Lisa baru jer dlm dunia blogging ni..takut nak ubah sbb takut nuffnang tu hilang…hehehehe..ada advise?

Comments are closed.