Nasi Ayam Penyet

tak pernah pulak aku dengar nasi ayam penyet.
selalu pun orang sebut ayam penyet je kan. dimakan dengan nasi.
bila bagi nama nasi ayam penyet macam nasi tu ialah nasi ayam kemudian diletak ayam penyet.

matikk la berbelit belit ayat kan.
walhal objektif utama cuma nak bagitau semalam aku makan nasi ayam penyet kat lanai. sokayy laaa setapp jugak. RM5.50 je. murah kann…

ayam adalah membanyak. kicap pekat adalah sedap juger.
tapi harus aku makan ala-ala jer.
tempe dan tauhu semua pun aku lanting kat encik z.
biarkan dia gemuk sensorang. muehehehhe…

kepada kawan-kawan seofisku, kalau nak merasa nasi ayam penyet nie, esok last day promotion yer di lanai sana.
kepada kawan-kawan tak seoffice, sila lah terliur kamu di sana… i’m sorry…

8 thoughts on “Nasi Ayam Penyet

Comments are closed.