korang dah nonton filem lagenda budak setan?
aku dah nonton hari jumaat lepas. sedih sobsob..
full review nanti-nanti lah eh…
nie aku nak ajak korang sama-sama nyanyi soundtrack filem nie dulu.

very sedih and menyucuk jiwa raga bila mendengar.
ada 2 versi tau. satu lelaki nyanyi, satu wanita nyanyi.
tapi dua-dua pun adalah best…

layan…. tsktsktsktsk

Bila cinta kini
Tak lagi bermakna
Yang ku rasa kini
Hanyalah nestapa
Ditinggalkan cinta masa lalu

Dulu kau tawarkan
Manisnya janjimu
Yang ku sambut itu
Dengan segenap hatiku
Bila engkau pergi
Tinggalkanku

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku memilih
Cinta yang fana

Perginya dirimu
merobek jantungku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan
Uuu…
Dalam harapan

nie aku try tempek youtube kat sini.
harap harap menjadi la yer…
pasti hati kau akan digamit-gamit untuk menonton.

so selamat menonton :)

….. aku tak pernah berhenti cintakan ayu -kasyah …..

    116 Thoughts on “Lirik Lagu Bila Cinta (OST Lagenda Budak Setan) oleh Filianti Vlee / Fili

    1. farisha on November 24, 2010 at 5:25 pm said:

      sye ske lagu nieeeeeeeeee

    2. layan jiwang la ..bila dengar lgu nie…
      ape2 pun best laaa..

    3. tia azirah on November 29, 2010 at 5:04 pm said:

      besslah lagu i………suka sgt…..sedihhh sket……….

    4. sweet girl on December 3, 2010 at 2:33 pm said:

      hallo…

    5. shazlin adriana on December 5, 2010 at 2:31 pm said:

      lagu ini sangat menyentuh jiwa dan raga..cayalah sape yang tulis lagu ni,memang power la beb……….

    6. shaz single on December 6, 2010 at 2:47 pm said:

      i think this story is very-very sad,(menyentuh perasaan).

    7. i watch this movie 2x..bez sgt2..tp yg siri dkt astro x bez sgt lah..

    8. huhuh…so sad this song… <3

    9. aduhhhhh…sedih siot…dgr lagu ni…

    10. best songszzz myntuh hti jiwang hbis

    11. wahhhhhhh bez la lgu nie . . .
      x sangkah film nyew pown bez . . . :P

    12. ulat comel on January 28, 2011 at 5:26 pm said:

      lagu kne dgn jiwa lah..
      best!

    13. Bibiana on February 16, 2011 at 3:29 pm said:

      nice song…

    14. best..layan…hehehe

    15. ain asyiqin on February 22, 2011 at 4:36 pm said:

      best nyer…sdih po0n ad jgak…

    16. lagu yang best.

    17. best2.. boley nyanyi mcm gio pasni..

    18. ainur syahirah on March 1, 2011 at 1:10 pm said:

      sedap sangat…….(

    19. lagu nhy ader jalan cerita yang menarik .. saya suke filemnya (lagenda budak setan) …. serta lagunya … sesuai dengn filemnya … (*) (Y)

    20. Raden Deng on March 26, 2011 at 12:20 am said:

      Sya pun suka tngk ceta nie…memg menyayat hati…menitis airmata sya tngk flem nie…

    21. ;-( sodey.. sebab tgah melaluinya.. yg dicintai nikah ngan girl lain.. huk huk

    22. wiramu on April 22, 2011 at 9:48 am said:

      saya pun, cerita mmg best gile, mengapa nak cari filem2 hollywood kalau bakat2 bertaraf antarabangsa ada di tanah air kita sendiri. sebuah filem yg sangat berkualiti dari segala aspek perfileman setelah sekian lama… cheers for the cast of lbs, cant wait for lbs 2… ;p

    23. naysilla(malaysia) on April 26, 2011 at 8:05 pm said:

      best lah lagu nih ..lagu nih kena dengan penuh kasih sayang lah huhuuhuhu i like …. ;-) :-) :-(

    24. noramilia mohd ramli on May 10, 2011 at 1:54 pm said:

      memang bez giler lagu nie…=)

    25. azri rock on May 11, 2011 at 9:14 pm said:

      sedih ye… lagu nie i like this song……..so sad (Y) ;-( (L) (8)

    26. zatypenang on May 21, 2011 at 10:59 am said:

      sukaa sgt lagu ni..bila dngar lagu ni mcm cerminkan hdup i ja..sdih bila trkenang masa lalu.. ;-(

    27. intan solehah binti mohamad on May 24, 2011 at 5:31 pm said:

      sedihnyer citer nie huhuhu…….. :-)
      :-)

    28. tasya on May 25, 2011 at 1:42 pm said:

      bess ye …. sedih lot ;-( (K) :-$

    29. sarah on June 8, 2011 at 7:59 pm said:

      lagu n kisah ni dah saya rasa kan…
      jd saya dah fham apa erti hdup ni…

    30. sangat10 sedih…agaknya penuh 1 baldi kalau aq nangis…hemmmmmm.. ;-(

    31. sedih nyer…nak nangisler…..

    32. nurul ayuni bte masturi on June 19, 2011 at 4:49 pm said:

      lagu bila cinta itu sedap dan sedih sekali……. :-) :-)

    Comment navigation

     

    Post Navigation