Blog Maya Dot Com

Struggling to be a better Muslimah

Lirik Lagu Bila Cinta (OST Lagenda Budak Setan) oleh Filianti Vlee / Fili

korang dah nonton filem lagenda budak setan?
aku dah nonton hari jumaat lepas. sedih sobsob..
full review nanti-nanti lah eh…
nie aku nak ajak korang sama-sama nyanyi soundtrack filem nie dulu.

very sedih and menyucuk jiwa raga bila mendengar.
ada 2 versi tau. satu lelaki nyanyi, satu wanita nyanyi.
tapi dua-dua pun adalah best…

layan…. tsktsktsktsk

Bila cinta kini
Tak lagi bermakna
Yang ku rasa kini
Hanyalah nestapa
Ditinggalkan cinta masa lalu

Dulu kau tawarkan
Manisnya janjimu
Yang ku sambut itu
Dengan segenap hatiku
Bila engkau pergi
Tinggalkanku

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku memilih
Cinta yang fana

Perginya dirimu
merobek jantungku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan
Uuu…
Dalam harapan

nie aku try tempek youtube kat sini.
harap harap menjadi la yer…
pasti hati kau akan digamit-gamit untuk menonton.

so selamat menonton smile

….. aku tak pernah berhenti cintakan ayu -kasyah …..


Categorised as: Lagu | Movie

Comments are disabled on this post


116 Comments

  1. farisha says:

    sye ske lagu nieeeeeeeeee

  2. zubaidi says:

    layan jiwang la ..bila dengar lgu nie…
    ape2 pun best laaa..

  3. tia azirah says:

    besslah lagu i………suka sgt…..sedihhh sket……….

  4. sweet girl says:

    hallo…

  5. shazlin adriana says:

    lagu ini sangat menyentuh jiwa dan raga..cayalah sape yang tulis lagu ni,memang power la beb……….

  6. shaz single says:

    i think this story is very-very sad,(menyentuh perasaan).

  7. HUDA says:

    i watch this movie 2x..bez sgt2..tp yg siri dkt astro x bez sgt lah..

  8. noy says:

    huhuh…so sad this song… <3

  9. zoro says:

    aduhhhhh…sedih siot…dgr lagu ni…

  10. IDA2471 says:

    best songszzz myntuh hti jiwang hbis

  11. dae says:

    wahhhhhhh bez la lgu nie . . .
    x sangkah film nyew pown bez . . . :P

  12. ulat comel says:

    lagu kne dgn jiwa lah..
    best!

  13. Bibiana says:

    nice song…

  14. mat says:

    best..layan…hehehe

  15. ain asyiqin says:

    best nyer…sdih po0n ad jgak…

  16. Azham Zanal says:

    best2.. boley nyanyi mcm gio pasni..

  17. ainur syahirah says:

    sedap sangat…….(

  18. ifah says:

    lagu nhy ader jalan cerita yang menarik .. saya suke filemnya (lagenda budak setan) …. serta lagunya … sesuai dengn filemnya … (*) (Y)

  19. Raden Deng says:

    Sya pun suka tngk ceta nie…memg menyayat hati…menitis airmata sya tngk flem nie…

  20. ziey says:

    ;-( sodey.. sebab tgah melaluinya.. yg dicintai nikah ngan girl lain.. huk huk

  21. wiramu says:

    saya pun, cerita mmg best gile, mengapa nak cari filem2 hollywood kalau bakat2 bertaraf antarabangsa ada di tanah air kita sendiri. sebuah filem yg sangat berkualiti dari segala aspek perfileman setelah sekian lama… cheers for the cast of lbs, cant wait for lbs 2… ;p

  22. naysilla(malaysia) says:

    best lah lagu nih ..lagu nih kena dengan penuh kasih sayang lah huhuuhuhu i like …. ;-) smile sad

  23. noramilia mohd ramli says:

    memang bez giler lagu nie…smile

  24. azri rock says:

    sedih ye… lagu nie i like this song……..so sad (Y) ;-( (L) (8)

  25. zatypenang says:

    sukaa sgt lagu ni..bila dngar lagu ni mcm cerminkan hdup i ja..sdih bila trkenang masa lalu.. ;-(

  26. intan solehah binti mohamad says:

    sedihnyer citer nie huhuhu…….. smile
    smile

  27. tasya says:

    bess ye …. sedih lot ;-( (K) :-$

  28. sarah says:

    lagu n kisah ni dah saya rasa kan…
    jd saya dah fham apa erti hdup ni…

  29. bb says:

    sangat10 sedih…agaknya penuh 1 baldi kalau aq nangis…hemmmmmm.. ;-(

  30. glo says:

    sedih nyer…nak nangisler…..

  31. nurul ayuni bte masturi says:

    lagu bila cinta itu sedap dan sedih sekali……. smile smile