Lirik Lagu Bila Cinta (OST Lagenda Budak Setan) oleh Filianti Vlee / Fili

korang dah nonton filem lagenda budak setan?
aku dah nonton hari jumaat lepas. sedih sobsob..
full review nanti-nanti lah eh…
nie aku nak ajak korang sama-sama nyanyi soundtrack filem nie dulu.

very sedih and menyucuk jiwa raga bila mendengar.
ada 2 versi tau. satu lelaki nyanyi, satu wanita nyanyi.
tapi dua-dua pun adalah best…

layan…. tsktsktsktsk

Bila cinta kini
Tak lagi bermakna
Yang ku rasa kini
Hanyalah nestapa
Ditinggalkan cinta masa lalu

Dulu kau tawarkan
Manisnya janjimu
Yang ku sambut itu
Dengan segenap hatiku
Bila engkau pergi
Tinggalkanku

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku memilih
Cinta yang fana

Perginya dirimu
merobek jantungku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan
Uuu…
Dalam harapan

nie aku try tempek youtube kat sini.
harap harap menjadi la yer…
pasti hati kau akan digamit-gamit untuk menonton.

so selamat menonton :)

….. aku tak pernah berhenti cintakan ayu -kasyah …..

116 Comments

← Previous Page 2 of 2
  1. shazlin adriana

    lagu ini sangat menyentuh jiwa dan raga..cayalah sape yang tulis lagu ni,memang power la beb……….

  2. lagu nhy ader jalan cerita yang menarik .. saya suke filemnya (lagenda budak setan) …. serta lagunya … sesuai dengn filemnya … (*) (Y)

  3. wiramu

    saya pun, cerita mmg best gile, mengapa nak cari filem2 hollywood kalau bakat2 bertaraf antarabangsa ada di tanah air kita sendiri. sebuah filem yg sangat berkualiti dari segala aspek perfileman setelah sekian lama… cheers for the cast of lbs, cant wait for lbs 2… ;p

  4. naysilla(malaysia)

    best lah lagu nih ..lagu nih kena dengan penuh kasih sayang lah huhuuhuhu i like …. ;-) :-) :-(

  5. zatypenang

    sukaa sgt lagu ni..bila dngar lagu ni mcm cerminkan hdup i ja..sdih bila trkenang masa lalu.. ;-(

Comments are closed.