Kek Kasih Sayang

kekdahnya 13 june hari tu, birthday kaktin yang ke 32 tahun.
sementelaah birthdaynya hari minggu, so tak dapat la kami nak gather-gather wish wish kiss kiss.
wish wish di angin lalu je lah…

oleh sebab aku berhutang nak belanja ayam penyet kat kaktin & payiet, so keesokan harinya kami zasss ke lanai sana.
diorang ni bukan boleh. kalau dah sekali janji, selagi tak tertunai…
selagi tu la memasing memekak mekak nuntut janji.

diorang 2 makan ayam penyet, tapi aku makan salad saja.
sebab hari tu dah makan dengan encik z kan. cukuplah sekali.
tapi kemudian kami up seketul kek coklat yang dikongsi bersama.
kaktin beri nama kek ini kek kasih sayang. euueueueueu i loike.

happy birthday kaktin. semoga ko panjang umur, dimurahkan rezeki.. dikurniakan kesihatan yang berpanjangan.
terus menjadi kawan dan kakak yang laser dan sengal…
dan semoga persahabatan kita kekal ke akhirnya.

kalau kata sok sok kita berantakan, ko buat hal ko. aku buat hal aku la yer.
namo la ada pesta maki hamun plak dalam blog.
dan tak payah lah nak hantar email berantai cc bcc kat orang segala k.

sorry hadiah takde. alaa.. kita bagi hadiah bukan kira birthday je kan.
selalu pun aku bagi je walaupun takat keychain & FM.
tapi tanda ingatan tu yang penting. ye dok…

8 thoughts on “Kek Kasih Sayang

  1. iiuewww nama kek dikomersialkan…
    sila bayar royalti sama kaktin..kekekeke
    tq tq for da lovely ayam penyetzzzss n kek ituu..i loiiikee

Comments are closed.