How To Setup Google Friend Connect on WordPress Blog

setelah lama mencari dan berusaha sedaya upaya memerah keringat, akhirnya berjaya jugak aku letak kan google friend connect kat blog aku nie ha.

sebelum nie pernah jugak buat. tapi cam asyik la error sesadoo..
so kefedapan sudah.

tapi bak kata pepatah, orang sabar selalu untung (mamposs buat pepatah sendiri) dan usaha tangga kejayaan, akhirnya berjayaaaa…

syabbas kepada kaktin sebagai follower pertama dan yiet sebagai follower kedua.
tehehehe…

sesiapa yang guna wordpress mau pun dotcom berlandaskan wordpress, kalau nak letak google friend connect nie, sila KLIK SINI.
di situ ada step by step nya. selamat mencuba dan semoga berjaya.

i follow….


8 thoughts on “How To Setup Google Friend Connect on WordPress Blog

    • errrr… errr… boleh la kot. eksklusif minum petang bersama puan normaya hehe

Comments are closed.