Downtown Coffee & Tea

bersua lagi kita di dalam rancangan jalan-jalan cari makan versi normaya.
cam dah lama kot eh aku tak buat review pasal tempat makan eh..
ye ke? ntah.. hihi..

bebaru nie aku gi makan kat downtown coffee & tea.
dinner actually.
dulu lokasi restoran nie ialah red island cafe.
dah tutup kan RIC tu? dulu aku dengar kata pasal penyelewangan duit lah apa lah.
tak sure ar. tapi rasa memang semua RIC dah tutup.

downtown coffee & tea nie tempatnya di rampai business park, setapak jaya.
sebelah je pun dengan jasmine. kira kalau jalan kaki pun sampai lah.

menu yang ada boleh tahan. banyak jugak pilihan makanan.
tapi keistimewaan of coz pada coffee & tea mereka.

aku amik white coffee & encik z amik hazelnut coffee.
sokayyy la dedua pun setappp.

aku makan bihun singapore. sebab dalam menu cam menarik.
nasib baik sedap u. dah la tengah melapar masa tu.
kalau tak sedap terpaksa la menaga kat situ kan..

encik z apa mimpi plak tetiba nak makan bubur nasi.
layannnn… nampak cam kosong je kan… cam lemah. wah lemah peginya.
tapi dah nama pun bubur. harus la rasa bubur.
lain la kalau kat kampung baru tu. leh ada lauk pauk segala kan…

3/5 stars. oh, sini ada wi fi yer.
bukankah itu yang paling penting? heeee…

8 thoughts on “Downtown Coffee & Tea

  1. Downtown Coffee & Tea is a sucks place.
    I order a drink call ” Blue Temtation”, and they serve me a 90% ice and 10% water drink. Ask for the manager/supervisor, and no one entertain us. SUCKS PLACE!!!

Comments are closed.