Deco Bersama Yaya & Caca

sekarang memang famous kan dengan deco lekat-lekat kat dinding kayak gini.
hari tu masa balik taiping aku beli la 3 keping lain-lain jenis.
aterrr murah yeop. satu baru RM2.
tapi 2 keping tinggal kat taiping. bawak balik KL 1 jer.
ingat nak lekat la dalam bilik yaya.
dari sehari ke sehari tak lekat-lekat, sampai lah yaya dah datang kl balik.
so hari jumaat hari tu kasi lekat.

tapi tak lekat dalam bilik yaya sebab dah memenuh barang.
so lekat dalam 3rd room saja.

sila abaikan persepahan di belakang tu.
mak memang femalas noq..

caca pun nak toyong…

caca tak boleh lekat. kakak toyong…

renyah jugak lekat benda alah nie eh.
aku dah la tak kreatif, jari bangku.
yang belah-belah bawah tu encik z yang lekat.
lepas tu baru budak-budak ni lekatkan love love tu.

dan akhirnya siappp!!
not bad huh. lawa jugak 🙂

18 thoughts on “Deco Bersama Yaya & Caca

  1. beb… same sticker basikal tuh kat bilik nurin….aku dah beli tp blm tampal lg smpi skrg… coz bilik die lom bebetul susun atur lagik…heheheeheh

  2. nice!!! aku nak tampal kt bilik baby
    tp tak tau design yg sesuai
    ari tu beli kt uptown danau kota
    tp amik yg bunge2 mcm tak sesuai jek..jambu plak kang boy tu

  3. waaaaah memula aku tertanya2 jugak ler menatang apakah di stiker itu.. rupanya dah menjadi beskal yer kak noon… chantek400x…
    harus kena luaskan mata skit bila lalu tmpt2 jual stiker.. kat c4 ada rasanya kot, booth depan tuu tp tak pernah lak aku menengok

    • masa masih sticker memang tak nampak nak jadi apa.
      bila dah siap, meletup jugak eh

  4. ha? benda lekat2 ni dah famous?
    isk isk dasar katak bawah tempurung betul sy nie..
    tak tau langsung yg bendalah ni tgh in.. =(

    anyway, santekk la corak basikal tuh.. lepas ni sy nak beli gak la..
    thanks kak maya.. 😀

    • ish ish ish… tak lama lagi mesti awak akan jumpa byk benda alah nie.
      perchayalah ;P

Comments are closed.