Dasar Pentiru. Eh Silap.. Dasar Pentipu

hari tu aku dah penah letak lirik lagu ni kat sini.
tapi tadi petang dengar lagu ni kat radio. cam eh eh terus teringat lagi.
baru-baru nie aku kena tipu dengan seseorang.
ermm nak kata tipu sangat tu tak la kot.
tapi more to pengkhianat. wahh berat betul. pengkhianat jadinya.
ah tapi lantak la.

sebab aku satu office dengan dia, so kena la be profesional.
tapi aku tengok gerak gaya dia, macam dia dah tau la yang aku dah tau apa yang dia khianat aku tu.
dia pun cam dah ala-ala takut je dengan aku.
terserempak kat toilet pun tunduk membisu je.
tapi being me yang drama queen ni, tegur je la kan..
ko pun takyah la nak takut dengan aku. takde nya aku nak bagi pelempang kat ko kat situ. paling busuk pun aku tarik rambut kerinting ko je.
muehhehehe…

ok jom layan lagu ratu pentiru nie. eh silap lagi.
ratu penipu. layannnn…

Kau buat semua percaya
Segala kata-kata mu
Kau anggap hebatnya dirimu

Kau sering mengada-ada
Reka semua cerita
Drama queen tak putus airmata
Mengharap perhatian dari semua

Karna ku tahu
Kaulah ratu penipu
Kini aku tahu
Siapa sebenarnya diri mu

Ratu penipu
Semua palsu

Tapi ada ku kesah
Yang pasti
Aku bukan begitu

Itulah kamu
Ratu penipu
Itulah kamu

Kau sering mengada-ada
Reka semua cerita
Drama queen tak putus airmata
Gaya tak seperti sebelumnya

P/S : so pls?

4 thoughts on “Dasar Pentiru. Eh Silap.. Dasar Pentipu

Comments are closed.