Dart? Excuse Me…

minggu lepas. encik z ajak gi plaza damas sana.
dia kata mau membeli barang untuk office.
ok fine sementelaah aku nya appointment pun jam 8 malam so aku ikut la.

tapi sebelum tu aku udah rasa pening loya muntah sebab perut kosong.
i skip lunch u. kedai makan pertama yang aku nampak, terus aku heret encik z masuk lu. kata tengah loya, so harus makan makanan masam-masam.
limau suam dan asam laksa.

boleh tahan jugak laksa nie. ala nama kedai tak ingat la.
tapi yang pasti mamak lorr. pandai jugak encik mamak masak asam laksa.
taktau ler kalau sebab tengah lapar kan.
aterrrrr tengah tak lapar pun aku rasa makanan semua sedap.
inikan pulak tengah lapar.

yer yer saya tak cerewat pasal makanan.
sebab saya nie memasak pun tak reti. so melampau la nak memilih makan.
tak gitu cik bedah?

encik nak ke sini rupanya. toys r us.
kata nak beli barang office? napakah ke toys r us peginya.
mushkil nih…

dia terus menonong ke bahagian mainan bebudak nie.
eh bukan toys r us memang tempat jual mainan bebudak ke.
ko kenapa normaya? baru pas minum todi kah?

apa aje la yang dibelek tu?
meh sini saya nak tengok jap..

eueieueieueiuei benda alah nie uolls….
dart game. untuk program apa ntah yang dia involved.
kira dia jadi ajk untuk beli benda alah nie semua la.
hamboiii… tak dapat main dart sebenar, main dart tipu pun jadik ek ko…

say NO to DART!
ahyue & kakdiella, sila sentap. heh.

4 thoughts on “Dart? Excuse Me…

  1. xde makna aku nk sentap ngn ko mya oit…dart tu 1 jer cabang sukan yg aku minat. Bykkkkkkkk lagi sports lain yg aku main gak ! hahahahhaha…haaaaa…jom ikut aku turun gym ….

    • aku tau jiwa ko kering kak. susah nak sentap. ekekkeke..

      gi gym? errr errr.. ko jalan lu kak. nanti aku follow

  2. amboiii cari mendalah tu sampai ke toys r us sana…bes bes…tak mampoo ooii nak beli menan kat situ..heh

Comments are closed.