Cerita Di Maju Junction

ini kisah hari sabtu. sekembalinya aku dari pulau ketam.
cerita pasal pulau ketam cam biasalah, ko kena la wait forever eh..
kata pembaca setia, kena la setia menanti.. kan kan kan..

sampai je kat office, amik myavi terus zass ke maju junction.
i nak urut badan u. last urut hari tu bulan dua belas.
badan dah rasa lenguh-lenguh nau.
oleh sebab i ni pemalu orangnya, so i amik blind massage.
orang buta yang urut.
so takde la segan nau bila separa berbogel. awww..

maju therapy zone nie memang femes oh.
tapi harga agak mencanak. sebab dia dalam maju junction kot.
sesekali ok lorr.. kalau seselalu, pitammm…

aku paling suka dia urut tapak kaki. memang sakit oh.
sakit tapi sedappppp…
lepas urut tu rasa kaki adalah meringan. terus boleh lompat jauh, lompat kijang dan lompat tinggi. yippie yippie ya yippie yippie yo..

lepas ngurut, ajak encik z makan KFC black pepper.
semorang dah try kan. harus aku namo ketinggalan.
sedap gak ek ayam black pepper nie.
pedas lagi dari ayam hot & spicy tu.
tapi encik z kata dia tak bole pegi. pedas sangat.
sian.

aku gedik-gedik nak jug air berkepala ayam.
berapa ringgit ek? tak silap aku RM8 gitu la.
ko penah dengar tak iklan yang kat radio tu.
yang jiran dia tuang air tumpah kat baju dia.
pastu katanya ‘kalau kau pakai jug KFC, takde la kuyup aku’
gitu la lebih kurang dialog nya. walaupun propa lebih.
haaa jug yang nie la. kaler pink lagi. sukerrrrr…

lepas makan KFC, masuk giant jap. mau cari lauk basah.
aterr esoknya kan cuti jugak. so kena la asapkan dapur yang dah jarang berasap tu.
aku amik sotong yang bapak haihh besar.
dan isi kupang.
sotong tu aku buat sambal dan isi kupang tu masak tiram.
sokayy la setapp jugak aku masak tehtehtehteh..

demikianlah ceritanya.
sekian salam sejahtera dari saya maya sopiah (gelaran baru diberi oleh kaktin & payiet. heh)

10 thoughts on “Cerita Di Maju Junction

    • malangnya husband sy tak berapa nak makan. so sy bedal seorang diri.

      haaa sila sila… best eh kty urut nie. sy suka 🙂

  1. kui3 br ku tau dlm maju junction de pat urut…dl salu g situ mkn kt fus kod die…nsi grng sifud…sdapnyer…..bile leh g lg ek…huuuuu

    • nasi goreng seafood kat foodcourt? ohh rasanya tau kot.
      bila lunch time menjelma je, punya panjang orang q huhu

Comments are closed.