Boleh Memancing Lalu Tidur Di Sini

tempat seterusnya adalah pun juga fish farm.
tapi ianya lebih kepada tempat memancing la kot.
kira pada sesapa kaki pancing boleh la datang sini mancing.
boleh bermalam lagi. ada kemudahan-kemudahan asas.


: : berangan nak kawin dengan anak raja : :


: : berlatarbelakangkan tempat-tempat ikan yang menunggu nasib untuk dipancing : :

masa ni pun best jugak. kalau ada pihak lawan tengah berdiri kat sini.
memang sedang elok ko tolak dia jatuh. muehehhe…

kalau agak korang minat nak mancing kat sini, amik nombor telefon kat gambar atas sekali tu. calling-calling la tanya.
aku idok ler tanya plak sebab apa ke he nye yeop aku nak gi mancing bagai kan.

dalam setengah jam kat sini, kami pun bergerak gerak pulang.


: : duduk jejauh nie. gaduh ke? : :

mana ada gaduh uolls. tapi memasing nak layan blues.
but standard la gaduh sesekali ye dok.
lidah lagikan tergigit. ini kan piula suami isteri.
tapi kalau boleh, elakkan la cerita pasal hal gaduh somi isteri nie kat orang.
even ko rasa kawan tu yang paling boleh dipercayai.
sebab kita taktau belakang-belakang hari.
kawan boleh bertukar lawan. manakala lawan boleh menjadi teman.
i’ve learnt my lesson oh…

percubaan mengambil gambar ber4 yang tidak berapa nak menjadi.
cuba lagi nyah…

2 thoughts on “Boleh Memancing Lalu Tidur Di Sini

Comments are closed.