Bag from Shazwani

posto yang dinanti sudah tiba minggu lepas…

ceritanya satu hari tu aku dok bertenggek kat blog wany.
tetiba terbaca entry nie. so apa laga. zass zass send email kat dia.
lepas tu menunggu dengan penuh pengharapan.

beberapa hari pastu wany reply. kata aku berjaya.
harus lah hati gembira tak terkata.
cuma bayar harga pos dan objek ini milikku..

siap ada personal message lagi dari beliau. sukerrrr…
sesapa yang taktau, wany nie adik kepada iza thepinkstilettos itu.

inilah objek nya. Padini Authentics Denim Bag.
kecik comel je begnya. boleh la aku bawak bila keluar ke sogo ke..
or gi makan dedekat ke.
thanks wany!

korang gi lah blog jualan dia.
ada banyak baju lawa-lawa dia nak let go.
semua pun dalam good condition 🙂

6 thoughts on “Bag from Shazwani

Comments are closed.