Baby Nur Shazwani

aku dapat anak saudara baru. yeay yeay…
tapi bukanlah anak kaklong yer. bila tahun plak kaklong pregnant kan..
juga bukan anak adil sebab adil belum tau lagi bila kah akan menamatkan zaman anak teruna nya.

ini adalah anak kepada kakak ipar aku. iaitu kakak encik z.
so kira anak saudara encik z. lalu merangkap anak saudara aku la kan.
motip tulis berbelit-belit?

aku suh encik z snap gambar baby tapi haghamm disnapnya.
pastu bila aku mintak penjelasan, katanya waktu dia masuk bilik nak snap gambar, baby tengah melalak-lalak. heh.

gambar nie aku curik dari facebook eina. biras ku yang sengal.

satu nie je la yang encik z snap.
time ni baby nangis. omaknya ada dalam toilet.
so aku kasik dukung. lepas dukung terus senyap koo..
propa lebih kan…

congrates to kakshida & abang zohar.
semoga bertambah-tambah rezeki korang pas ni eh..

oh baby bernama nur shazwani 😀

cuba korang nengok telinga baby nur shazwani ni.
sesuatu yang di luar kebiasaan tak?

renung-renungkan……

12 thoughts on “Baby Nur Shazwani

  1. Slm Maya,
    ye mmg sgt luar biasa.
    saya nmpk ejaan Allah dlm uruf jawi, betul tak? Subhanallah.. specialnya baby ni..

  2. comelnye kepala dia bulat cam bola! =D
    kak maya, adakah bayi ini lahir melalui c-zer?
    *just curious*

Comments are closed.